Kontorsstädning Stockholm

När du letar efter en städfirma som erbjuder kontorsstädning i Stockholm kommer du snabbt inse att det finns ett extremt stort utbud. För att konkurrera och särskilja sig från sina konkurrenter har allt fler städfirmor börjat erbjuda unika lösningar. Stockholms Städsystem erbjuder till exempel en plan för periodiska städmoment när du anlitar dem för kontorsstäd i Stockholm.

Läs mer

Städbolag som erbjuder kontorsstädning Stockholm

Stadsystem.com

Stockholms Städsystem erbjuder företag professionell kontorsstädning i Stockholm. Stockholms Städsystem har arbetat inom städbranschen över ett halvt sekel och är expert inom kontorsstädning. De har en trogen kundbas och jobbar ständigt för att förbättra sina tjänster. Boka idag för att ta del av kontorsstädning i toppklass!

Kontakt:

info@stadsystem.com

08-4475150

Vill du ha hjälp med löpande eller en enstaka kontorsstädning? Stockholm har många städfirmor att välja mellan och du som vill ha både rent kontor och ett rent samvete kan välja 50-femmes kontorsstäd i Stockholm. De är branchledande inom rättvisa arbetsvillkor och löner och det märks på deras engagerade personal som gör skinande rent.

Kontakt:

info@50-femme.se

08 - 400 30 500

Stadbolagett.se

Städbolagett har som mål att ge Stockholms alla företagskontor en möjlighet till att få prisvärd städning. Bolaget har städat hos olika företag i deras kontor över 15 år och kan stoltsera över en grym kundkontakt.

Kontakt:

info@stadbolagett.se

08-7926300

Flyttstädningsfirmaistockholm.se

Removea hjälper såväl små föreningar som stora företag med kontorsstädning. Genom ett starkt och kompetent team av städare så levererar Removea alltid ett strålande resultat. Priset på kontorsstädning i Stockholm kostar beror på antal kontor, frekvens och om tilläggstjänster tecknas.

Kontakt:

08-44680805

Fancycareservice.se

Fancy Care Service är en städfirma som erbjuder kontorssstäd av hög kvalitet till bra priser i Stockholm. Genom att anlita Fancy Care Service för kontorsstädningen eller städningen på företaget får du ett strålande resultat då kontor är lika viktig som det privata hemmet. Medarbetarna mår bra av en ren och fräsch arbetsmiljö och dina kunder och andra besökare får ett gott intryck av ditt företag.

Kontakt:

info@fancycareservice.se

070-3666003

Spsstad.se

SPS Städ har sedan 2007 strävat efter att ständigt bli bättre och erbjuda prisvärda tjänster till sina kunder. Sedan starten har de aldrig blivit uppsagda av någon av deras kunder och du kan enkelt komma i kontakt med deras personalansvariga. De erbjuder samma pris oavsett tider vid företagsstädning.

Kontakt:

info@spsstad.se

073-5718784

Vad kostar kontorsstäd i Stockholm?

Många städbolag ligger i prisklassen 250-400 kr/h inklusive moms men eftersom det är en väldigt konkurrensdriven bransch och varje kontor har sina unika förutsättningar så behöver du vanligtvis ansöka om en offert innan du kan få reda på vilka priser varje städfirma erbjuder. Priset för ett kontorsstäd i Stockholm påverkas av flera faktorer, inte minst vilken städfirma du anlitar. Efter covid-19 pandemin kan det också vara värt att se över hur ert kontor kan ha förändrats under pandemin.

Vad påverkar priset?

Det finns flera olika faktorer som påverkar priset på en kontorsstädning, det kan vara faktorer så som:

 • Hur stor lokalen är
 • Hur ofta lokalen ska städas
 • Hur många arbetar i lokalen
 • Vilka tjänster som ska ingå
 • Om tilläggstjänster ska inkluderas
 • Hur många toaletter finns det

Vad ingår i kontorsstädning?

När du anlitar en städfirma för kontorsstädning i Stockholm kan de vanligtvis skräddarsy städningen utifrån vilka tjänster du vill ska ingå. Vanligtvis delas områdena upp i allmänna ytor, kök och badrum. Skulle ert kontor innehålla unika miljöer som till exempel en bassäng så har många städfirmor tilläggstjänster anpassade för mer unika önskemål.

Vanliga tjänster vid kontorsstäd – Stockholm

Nedanför är en lista med några av de vanligaste tjänsterna som erbjuds vid kontorsstäd i Stockholm.

 • Dammsuga golv & mattor
 • Golvmoppning
 • Damma av fria ytor
 • Tömning av papperskorgar
 • Rengöring av lister
 • Rengöring av diskbänkar
 • Rengöring av handfat
 • In- och utvändig rengöring av toaletter
 • Vattna blommor
 • Start/tömma diskmaskin