Hemstädning Göteborg

Bor du i Göteborg med omnejd och känner som tusentals andra människor att din tid i vardagen inte räcker till? Skapa dig själv fler timmar och mer tid till annat genom att anlita ett städbolag för hemstädning i Göteborg.

Läs mer

På så sätt får du en paus och kan vara både social och effektiv åt andra håll. En win-win-situation då du slipper tråkigheterna i att städa rent ditt hem.

Hemstädning Göteborg – Städbolag

Sverigeco.se

Vore det inte skönt att kunna komma hem till ett städat hem utan att behöva lyfta ett finger? Kom i kontakt med Sverige & Co och anlita dem för hemstädning i Göteborg för att göra denna önskan till verklighet. Varje dag hjälper teamet på Sverige & Co hushåll i Göteborg med omnejd att städa deras hem med utmärkta resultat!

Kontakt:

info@sverigeco.se

031-7575095

Studentstäd.se

Genom Studenstäd kan du prova på hemstädning i Göteborg från endast 132 kronor. Ett oerhört prisvärt val då det kommer till städning av hemmet. Boka en kostnadsfri presentation i dag och få ett prisförslag för vad din hemstädning kommer att kosta.

Kontakt:

ekonomi@stadalliansen.se

Alberts-service.se

Alberts i Göteborg är proffs vad gäller städ och hjälper till med hemstädning – Alltid till bra priser och med kvalitetsgaranti. Deras kvalitetssäkrade hemstädning i Göteborg gör det möjligt för privatpersoner att hålla rent i sina hem! Kontakta städexperterna på Alberts i Göteborg för att ta del av högkvalitativ hemstädning.

Kontakt:

info@alberts-service.se

010-3303095

Vad ingår i hemstädning Göteborg?

Har du planer på att anlita ett städbolag för hemstädning i Göteborg men är osäker på vad som ingår? Helt förståeligt då olika städbolag oftast erbjuder olika typer av städtjänster utifrån deras uppsättning av hemstädning i Göteborg. Här nedanför har vi därför samlat en lista över vad som ingår i hemstädning från samtliga städbolag i Göteborg. Ha i åtanke att dessa städtjänster oftast går att skräddarsy för möjligheten att få dem som du vill.

Städning av kök

 • Rengöring av skåp och luckor
 • Rengöring av spis, ugn, mikro och kakel
 • Avtorkning av skåp, vitvaror och fläkt

Städning av badrum

 • Rengöring av dusch, badkar, toalett och handfat
 • Avtorkning av skåp och vitvaror
 • Avtorkning av kakel och väggar

Städning av samtliga rum

 • Dammsugning
 • Dammtorkning
 • Moppning
 • Avtorkning
 • Putsning
 • Tömning av skräp
 • Avdamning

Vad kostar hemstädning Göteborg?

Kostnaden för hemstädning i Göteborg varierar beroende på vilket städbolag du anlitar för att städa ditt hem. Kanske söker du efter ett städbolag som erbjuder billig hemstädning eller så är du beredd att betala lite mer för att få hjälp med utförlig hemstädning i Göteborg. Alternativen och möjligheterna är många med kostnader på allt från ca 100 kr i timmen och uppåt.

Letar du efter bästa möjliga städbolag för hemstädning i Göteborg? Besök reco.se för att jämföra möjligheter för hemstädning i Göteborg och hitta det städbolag som passar din plånbok!

Rutavdrag för hemstädning Göteborg

Gå inte miste om den skattereduktion som finns möjlig att ta del av vid anlitande av tjänster såsom hemstädning i Göteborg. Tack vare rutavdraget kan du skära ned på dina utgifter för hemstädning med hela 50 %. Är du nyfiken på att läsa mer? Besök då rutavdrag.se för att ta del av alla detaljer gällande möjligheten till rutavdrag för hemstäd.