Hemstädning Stockholm

Genom att anlita ett städbolag för hjälp med hemstädning ger du dig själv en paus i vardagen samtidigt som du får möjligheten att rikta fokus mot andra delar av ditt liv som du uppskattar bättre.

Läs mer

Att ta hjälp av hemstädning har blivit allt mer populärt då man med säkerhet vet att det blir noggrant utfört och att man själv slipper slita för att bostaden ska bli skinande ren och fin samtidigt som du har mer tid över för familj, vänner och nöje. Är du på jakt efter städbolag för hemstädning i Stockholm? Nedan listar vi populära städfirmor för hemstäd i huvudstaden!

Städbolag för hemstädning Stockholm

Stadenergi.se

Gör som flera andra och få hjälp med din hemstädning i Stockholm av Städenergi! Att städa hem är deras specialitet och de levererar skräddarsytt hemstäd utifrån deras kunders önskemål. Kom i kontakt redan i dag för att boka högkvalitativ hemstädning från ett av Stockholms mest framgångsrika städbolag.

Kontakt:

info@stadenergi.se

08-272300 - 0771-272300

Renthusstockholm.se

Det är oftast kämpigt att få till en fungerande vardag där tiden ska räcka till både för familjen, jobbet och vänner. Förenkla vardagen och ge dig själv och din familj mer tid över för annat genom att anlita Julias Städservice för hjälp med hemstädning i Stockholm – Du kommer inte bli besviken!

Kontakt:

info@juliasstadservice.se

08-224091 - 0769-039689

Renthemma.se

Anlita Rent Hemma för att frigöra mer tid för att spendera med människor du håller kärt! Rent Hemma har en vision om att ge samtliga hushåll möjlighet att boka hemstädning till ett överkomligt pris. Vänd dig därför till Rent Hemma för att boka hemstädning i Stockholm till förmånliga priser.

Kontakt:

info@renthemma.se

08-120 509 10

Stadsystem.com

Stockholm Städsystem är ett familjeägt städbolag som erbjuder hemstädning i Stockholm. Stockholms Städsystem har varit verksamma i städbranschen i över 50 år och är ett säkert alternativt när det kommer till kvalitativ hemstädning. Boka idag för att ta del av hemstädning av toppklass!

Kontakt:

info@stadsystem.com

08-4475150

Maries.se

Maries har skapat rena och fräscha hem i ca 30 år. Deras mål är att ge deras kunder en enklare och trivsammare vardag genom att slippa städa sitt hem. Med en stor och nöjd kundgrupp kan du känner dig säker på att du får hjälp med din hemstädning på bästa sätt!

Kontakt:

privat@maries.se

08-86 18 17

Hemmiljo.se

Hemmiljö är ett svanenmärkt städbolag som erbjuder hemstädning i Stockholm. Deras mål är att du som kund ska känna dig mer än nöjd efter du anlitat dem för din hemstädning. Ta chansen i dag att boka hemstäd i Stockholm av experter.

Kontakt:

info@hemmiljo.se

020 - 10 00 15

Vad ingår i hemstädning Stockholm?

Innan man anlitar städbolag för hemstädning i Stockholm kan det vara av intresse av att veta vad det är som ingår. Alla städbolag har olika typer av avtal där olika städtjänster ingår i just deras hemstädning. Här nedan har vi samlat information över vad som ingår i ett vanligt standardavtal för hemstädning i Stockholm.

Kök

  • Avtorkning av skåp och luckor
  • Rengöring av spis, ugn och mikro
  • Avtorkning av kakel
  • Rengöring av bord och stolar

Badrum

  • Rengöring av dusch och badkar
  • Rengöring av toalett
  • Rengöring av handfat
  • Rengöring av övrig badrumsinredning

Samtliga rum

  • Dammsugning av samtliga rum
  • Dammtorkning i samtliga rum

Vad kostar hemstädning Stockholm?

Kostnaden för hemstädning i Stockholm varierar mellan olika städbolag. Möjligheten att komma undan till bra priser finns där du kan prova på hemstädning från 99 kr i timmen. Är du sedan intresserad av att boka in hemstädning i Stockholm på en regelbunden basis kommer den kostnaden att stiga.

Är du ute efter att boka hemstäd i huvudstaden till bästa möjliga pris? Besök då offerta.se för att läsa mer om kostnad av hemstädning i Stockholm och på så sätt hitta det städbolag som matchar din budget och dina önskemål.

Rutavdrag hemstädning Stockholm

Du missar väl inte möjligheten till skattereduktion genom rutavdraget? Om du har anlitat ett städbolag för hemstädning i Stockholm finns möjligheten att ansöka om skattereduktion genom RUT där du har möjlighet att slippa 50 % av kostnaden för din hemstädning. Läs mer om rutavdrag för hemstädning på rutavdrag.se.