Företagsstädning Stockholm

Företagsstädning kan gälla både kontor och andra arbetsplatser som till exempel byggbodar eller utomhusmiljöer inom Stockholm. Det kan vara svårt att veta vilka du ska anlita för företagsstädning. Stockholms Städsystem är en av många kompetenta aktörer som erbjuder förstklassigt företagsstäd. Stockholm har så klart många andra städbolag som du kan anlita, du hittar några av de främsta här nedanför.

Läs mer

Städbolag för företagsstäd Stockholm

Stadsystem.com

Det familjeägda städbolaget Stockholms Städsystem erbjuder företagsstädning. Stockholms Städsystem har arbetat inom städbranschen över 50 år och är ett säkert val när det kommer till trygg och miljövänlig företagsstädning. Boka idag för att ta del av företagsstädning av toppklass!

Kontakt:

info@stadsystem.com

08-4475150

Fancycareservice.se

Fancy Care Service är en städfirma som erbjuder företagsstäd av hög kvalitet till bra priser i Stockholm. Företaget grundades 2007 av Fanta Touray och idag har de över 30 medarbetare. Deras mål är att hjälpa såväl privatpersoner som kommuner och företag med lokalvård och hemtjänst.

Kontakt:

info@fancycareservice.se

070-3666003

Spsstad.se

SPS Städ bildades 2007 med målet att leverera en förstklassig städtjänst. Sedan kan du enkelt komma i kontakt med deras personalansvariga. De erbjuder samma pris oavsett tider vid företagsstädning.

Kontakt:

info@spsstad.se

073-5718784

Flyttstädningsfirmaistockholm.se

Removea hjälper både små föreningar och stora företagskoncerner med företagsstädning. Välstädade företagslokaler är förutsättningen för en god arbetsmiljö för de anställda och ett gott intryck hos Removeas kunder.

Kontakt:

08-44680805

Flyttstädninggustavsberg.nu

Behöver du ditt företag anlita en städfirma i samband med att ni ska byte eller flytta in i en ny lokal, då är Flyttstädningsakuten rätt bolag för er. Som experter på flyttstädning hjälper de ert företag när ni ska byta kontor.

Kontakt:

gustavsberg@flyttstadningsakuten.se

010-1647900

Stadbolagett.se

Städbolagett har som mål att ge Stockholms alla hushåll & kontor en möjlighet till att få prisvärd städning. Bolaget har företagsstädat över 15 år och kan stoltsera över den relation de har byggt upp tillsammans med deras kunder.

Kontakt:

info@stadbolagett.se

08-7926300

Vad kostar företagsstäd Stockholm?

Priset för ett företagsstäd inom Stockholm påverkas inte minst utav hur lokalen eller lokalerna som ska städas ser ut men det finns aktörer som erbjuder timpriser runt 300kr/h. Då städningen av ett byggbarrack skiljer sig helt från en butikslokal behöver du vanligtvis komma i kontakt med städföretaget och beskriva ert behov innan de kan presentera en offert gällande priset för företagsstädningen. Stockholm är en stor stad och vad som definieras som företagsstädning kan ibland vara svårt att särskilja. Längre ner på sidan ger vi dig en lista över de vanligaste områdena som städföretag anlitas för att städa.

Vad är företagsstädning Stockholm

Att ett företagsarbetsmiljöer är rena och fina kan vara et som skiljer mellan en bra och dålig arbetsmiljö. Genom företagsstädning säkerställer ert företag att har fräscha lokaler. I många fall tecknar man ett löpande eller bundet avtal med en städfirma efter att ni har kommit överens om vilka tjänster som ska inkluderas i avtalet.

Kontorsstädning

Ett av de vanligaste städuppdragen kopplat mot företag är att städa deras kontor. Du kan läsa mer på kontorsstädning i Stockholm. Men det finns många andra lokaler och områden där företagsstädning kan vara lämpligt att beställa, i nästa block hittar du en lista på de vanligaste områdena.

Vanliga områden för företagsstäd

 • Kontor
 • Trappuppgångar
 • Hotell
 • Sjukhus
 • Simhallar
 • Specialistmottagningar
 • Lagerlokaler
 • Industrilokaler
 • Byggbodar
 • Spa- och träningsanläggningar
 • Butiker
 • Restauranger